Vi gør vejen til en bedre hørelse lettere og hurtigere for dig.

Hos Din lokale høreklinik hjælper vi dig både med at få taget den første høreprøve, inden du går til ørelægen, og vi sørger også for, at du så hurtigt som muligt får dit nye høreapparat.

Hos os er forløbet til en bedre hørelse typisk således:

  • Vores audiologer tager en høreprøve. Alt efter udfaldet vil vi enten anbefale dig at gå til en ørelæge eller ikke at gøre noget, hvis høreprøven viser, at du ikke behøver et høreapparat.Viser resultatet, at du bør anskaffe dig et høreapparat, så hjælper vi dig videre i forløbet:
  • Du går til en ørelæge efter eget ønske.
  • Når du har været til ørelægen og besøgt os efterfølgende, sørger vi for at udfylde og sende din ansøgning til regionen. Vi følger også løbende op på, at din bevilling ikke bliver glemt hos regionen.
  • Når din bevilling går igennem, får du i løbet af en uge eller to dit nye høreapparat - og en væsentlig bedre hørelse!

Når du først har været ved ørelægen og få en bevilling een gang, er det ikke nødvendigt at tag til ørelægen næste gang du skal have fornyet dine høreapparater. Vi sender blot en ansøgning fra klinikken.

Fornyelse efter 4 år

Efter 4 år kan du få tilskud til nye høreapparater igen. Samtidig bortfalder garantien for dine høreapparater efter 4 år. Vi anbefaler derfor en fornyelse hvert 4. år. 

Batterier

Dine batterier er betalt af Regionen. Du får gratis batterier tilsendt ved at bestille dem her.

Reservedele

Kupler og filtre kan du enten bestille hos producenten eller få udleveret i klinikkerne. Receivere o.l. sætter vi på i klinikken for dig.